Kold rabarbersuppe med vaniljeis
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 160520 gange,
og udskrevet 2819 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Ina - 2016-05-31 19:17:40 I andre opskrifter på rabarbersuppe skal der ca lige så meget vand i som rabarber. Passer de her mængdeforhold ikke bedre til grød? johnsmith1971 - 2015-05-08 14:36:31 Jeg erstattede 1/2 dl vand med 1/2 dl casa do conego portvin årg. 1982. Fantastisk smag!! Per - 2013-06-01 21:21:29 Mener at 2½ dl. vand er ok, der er rigeligt saft i rabarberne, når først vandet begynder at dampe, men ekstra vand kan jo tilsættes hvis man synes at den er for stærk i smagen. anonym - 2013-05-31 07:47:58 Der må være fejl på mængden af vand? 2 1/2 dl er ingenting til 1 kg rabarber. Hanne Christoffersen - 2005-01-01 01:01:01 jeg kom først sukker og krydderier efter jeg havde sigtet suppen, da jeg finder, at der går for meget tabt med pulpen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne