Blommekoldskål

Blommekoldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Koldskål

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Blommekoldskål, billede 4 Blommekoldskål, billede 1 Blommekoldskål, billede 2 Blommekoldskål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
500 gram Blommer, friske udstenede En udstenet blomme vejer ca. 35 gram
   
10 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Æggeblommer piskes med sukker og vaniljekorn til sukkeret er rørt helt ud.

Blommerne skylles og udstenes, enten med blommeudstener eller ved at skære dem midt over. En tredjedel af blommerne tages fra til pynt og disse skæres i mindre tern.
Blend resten gerne i æggeblandingen med stavblender til blommerne er helt blendet ud. Rør kærnemælken i.

Koldskål servers iskold med de resterende hele bær og kammerjunkere.





karakterer:
Opskriften er vist 1240 gange,
og udskrevet 56 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5127 (1220 kcal)
KJ pr. Pers. 1281 (305 kcal)
Vægt ialt 1690 gram
Vægt pr. Pers. 422 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 303 KJ (72 kcal)
Protein 2.9 gram
Fedt 1.6 gram
Kulhydrat 11.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu