Blommekoldskål
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommer piskes med sukker og vaniljekorn til sukkeret er rørt helt ud.
Blommerne skylles og udstenes, enten med blommeudstener eller ved at skære dem midt over. En tredjedel af blommerne tages fra til pynt og disse skæres i mindre tern. Blend resten gerne i æggeblandingen med stavblender til blommerne er helt blendet ud. Rør kærnemælken i. Koldskål servers iskold med de resterende hele bær og kammerjunkere. |
|
Opskriften er vist 1240 gange,
og udskrevet 56 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne