Porerulle
Fryseegnet : nej det er ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggene i en talenken eller skål tilsæt peber i æggene og pisk.
Skær porerne i ca.6 cm., butterdejen skæres i samme størrelsen som poren. Brug frituregryde eller bare en normal gryde. Tips: Pas på at de ikke bliver alt for sprøde og sorte |
|
Opskriften er vist 4194 gange,
og udskrevet 66 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2020-10-27 19:43:49 Synes der mangler lidt beskrivelse af denne opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne