Jordskokkefrikassé
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skær jordskokkerne i mindre stykker og kog dem i vand med salt i 3-5 minutter.
Lad dem dryppe af. Varm creme fraichen op med senneppen og smag den til med salt og peber. Vend jordskokker og persille i. |
|
Opskriften er vist 2975 gange,
og udskrevet 48 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne