Lakridsmandler
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Susan Andersen Indsendt : |
|
|
Rist mandlerne ved 180 grader i 10-15 minutter. Lad dem køle helt af.
Smelt chokoladen over vandbad, og kom et par mandler ad gangen i chokoladen. Fisk dem op med en gaffel, og slå overskydende chokolade af på kanten af skålen. Bland lakridspulver og kakao, og vend de våde mandler i blandingen. Læg dem på bagepapir, og lad dem størkne helt inden servering. Tips: De smager bare MUMS. Prøv dem ;-)))) |
|
Opskriften er vist 10870 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer MM - 2012-02-27 10:09:30 Lige den opskrift min frisør og jeg manglede til jul! Skal hurtigst muligt afprøves. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne