Skovløberens dyreragout
Hovedingrediens : Dådyr - Diverse dådyr Fryseegnet : Ja Indsendt af : Stig Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres af bovene og skæres i store tern 3-4 cm.
Gulerødder og pastinak skrælles og skæres ligeledes i 3-4 cm. stykker. Løg og chili hakkes fint. Løg og kød brunes i en gryde. Øl og bouillon tilsættes og der skummes let af. Ikke for meget da det er ølskum det meste der flyder ovenpå. urter og peber tilsættes og retten koger ved svag varme under låg i ca. 2 timer. Der røres af og til. Fløden tilsættes og retten koger ved svag varme ca. en halv time til væsken er kogt ind og det møre af kødet er kogt ud. Smag til med salt og server med kartoffelmos. Tips: Alt kød fra boven skal bruges da meget af smagen sidder i det seje f.eks. skanken. Mængden af pastinak anvendes efter smag. Den koger ud og ligger som en del af grundsmagen. Hvis man har tid kan man selv koge fond/bouillon af benet. |
|
Opskriften er vist 11912 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne