Skovløberens dyreragout

Skovløberens dyreragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Dådyr - Diverse dådyr

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Stig

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dådyrbov ell 2 rådyrbove
1 løg
2-3 gulerødder
0.5-1 pastinak
1 fl.mørk øl f.eks. blå Chimay
1-2 chili ikke for stærke
2-3 dl.bouillon
1 dl.fløde
1 kvisttimian
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Kødet skæres af bovene og skæres i store tern 3-4 cm.
Gulerødder og pastinak skrælles og skæres ligeledes i 3-4 cm. stykker.
Løg og chili hakkes fint.
Løg og kød brunes i en gryde.
Øl og bouillon tilsættes og der skummes let af. Ikke for meget da det er ølskum det meste der flyder ovenpå.
urter og peber tilsættes og retten koger ved svag varme under låg i ca. 2 timer. Der røres af og til. Fløden tilsættes og retten koger ved svag varme ca. en halv time til væsken er kogt ind og det møre af kødet er kogt ud. Smag til med salt og server med kartoffelmos.

Tips:

Alt kød fra boven skal bruges da meget af smagen sidder i det seje f.eks. skanken. Mængden af pastinak anvendes efter smag. Den koger ud og ligger som en del af grundsmagen. Hvis man har tid kan man selv koge fond/bouillon af benet.





karakterer:
Opskriften er vist 11912 gange,
og udskrevet 251 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu