Rabarberpie

Rabarberpie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessertpie

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.rabarber
300 g.sukker
1 tsk.Vaniljesukker
 
 Creme:
2 æg, delte
35 g.sukker
1 tsk.hvedemel
2 dl.sødmælk
 
Opskrift:
Rabarberstilkene vaskes, snittes i stykker og drysses med sukker og vanillesukker. Frugten lægges i et smurt gratinfad. Æggeblommerne piskes længe med sukker og mel. Mælken koges og piskes lidt efter lidt i æggeblommerne. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes op, til den jævner. Æggehviderne piskes meget stive og vendes forsigtigt i cremen. Denne hældes straks over rabarberne, og pien bages ca. 30 min. ved 160 grader. Den serveres straks, drysset med sukker.





karakterer:
Opskriften er vist 11703 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu