Rabarberpie
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Rabarberstilkene vaskes, snittes i stykker og drysses med sukker og vanillesukker. Frugten lægges i et smurt gratinfad.
Æggeblommerne piskes længe med sukker og mel. Mælken koges og piskes lidt efter lidt i æggeblommerne.
Cremen hældes tilbage i gryden og varmes op, til den jævner.
Æggehviderne piskes meget stive og vendes forsigtigt i cremen. Denne hældes straks over rabarberne, og pien bages ca. 30 min. ved 160 grader.
Den serveres straks, drysset med sukker.
|
|
Opskriften er vist 11703 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne