Søsters boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Helle-Betina Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, og gæren udgøres heri. Smørret smeltes, afkøles og hældes i mælke/gær blandingen.
Tilsæt æg, sukker og mel og ælt til dejen er blank og slipper hænderne. Hæver til dobbelt str. Slå dejen sammen, tilsæt evt. ekstra mel. Bollerne formes og efterhæver ca. 10 -15 min. Pensles og bages nederst i ovnen ved 220 grader i 8-10 min. (ikke varmluft). |
|
Opskriften er vist 5966 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne