Daniels Varme Daim Kakao
Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim Fryseegnet : Ikke fryseegnet. Indsendt af : Daniel Nordahl Hinrichsen Indsendt : Red : |
|
|
Hæld mælen, sukkerknalderne og vanillen i en gryde og få det op og koge og skru ned når det er ved at koge over.
Når det er stoppet med at koge putter du chokoladen og kakaopulveret i gryden, røre godt sammen og får det op og koge igen. Så slukker du for varmen og hælder det i en kop / krus. Tips: Man kan også putte skumfiduser eller flere sukkerknalder i. |
|
Opskriften er vist 6283 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Jess - 2013-03-18 20:41:55 Der står "et glas" og du vil proppe en hel plade Marabou i? Jamen dog. Hvor uprofessionelt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne