Hindbærsorbet -ismaskine
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt af : Thomsen Indsendt : Red : |
|
|
Sukker opløses i kogende vand, og hindbær tilsætter og røres godt ud. Tag det af varmen og lad det køle af mens æggehviderne piskes stive.
Hindbær sukkerlage hældes på ismaskinen (med kompressor) og kører ca. 20-30 minutter, hvorefter æggehviderne tilsættes og det hele kører videre en 20-30 minutter eller til det er frosset. Frysetiden afhænger af hvor meget eller lidt det var afkølet fra start. Tips: Hindbærsorbet er godt sammen med flødeis eller chokoladeis. |
|
Opskriften er vist 10063 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Annika Nielsen - 2015-08-15 17:10:31 Helt fantastisk. Brugte saften fra en halv citron nam nam. er rigtig nem at lave :-P |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne