Tomatsuppe med karry og drys

Tomatsuppe med karry og drys, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lisa

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Suppen:
1 tsk.olivenolie
1 tsk.karry
1 løg
1 ds.hakkede tomater
2 dl.grøntsagsbouillon
1 lille fed hvidløg
 timian
1 dl.cremefine til madlavning (cremefraiche kan også bruges)
 
 Drys:
1 tsk.olivenolie
1 tsk.karry
1 æble
½ pakkekalkunbacon (alm. bacontern kan også bruges)
 Evt. lidt finthakket persille
 
Opskrift:
Suppen:
Svits karryen i olien, og tilsæt det hakkede løg. Herefter kommer du tomater, bouillon og presset hvidløg. Læg låg på suppen, og lad den simre i 20 minutter. Tilsæt cremefine, lad suppen koge op, og smag til med salt og peber. Til sidst blender du suppen til en lækker, ensartet konsistens.

Drys:
Skær æblet og kalkunbaconen i tern, og rist det hele på panden i olie og karry. Drys blandingen over hver portion suppe, og server - eventuelt med en smule friskhakket persille.

Tips:

Serveres med brød





karakterer:
Opskriften er vist 6170 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu