Tomatsuppe med karry og drys
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt af : Lisa Indsendt : Red : |
|
|
Suppen:
Svits karryen i olien, og tilsæt det hakkede løg. Herefter kommer du tomater, bouillon og presset hvidløg. Læg låg på suppen, og lad den simre i 20 minutter. Tilsæt cremefine, lad suppen koge op, og smag til med salt og peber. Til sidst blender du suppen til en lækker, ensartet konsistens. Drys: Skær æblet og kalkunbaconen i tern, og rist det hele på panden i olie og karry. Drys blandingen over hver portion suppe, og server - eventuelt med en smule friskhakket persille. Tips: Serveres med brød |
|
Opskriften er vist 6170 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne