Fulskaver
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Miluse Indsendt : Red : |
|
|
Bland kød og krydderier godt sammen og tril til små kugler (1,5-2 cm i diameter) og stil dem på en bakke, de må ikke røre ved hinanden. Stilles i fryseren natten over.
Bland dejen og svøb om de frosne kødkugler, så tyndt som muligt, men det er meget vigtigt der ikke er huller!! De kan fryses igen efter samme princip, eller tilbedres med det samme Tilberedning: fyld en stor gryde med van og frisk timian og 2 tsk salt læg forsigtigt fulskaverne ne di vandet, med en hulske, sørg for hele tiden at løsne dem fra bunden, så de ik sætter sig fast, de er færdige når de komme rop i overfladen af vandet. Tips: Skal der laves flere end en grydefuld, så kan man med fordel lægge de allerede tilberedte fulskaver i ovnen, men det er vigtigt de ikke bliver tørre, så tildækket og gerne med en skål vand i ovnen til at dampe. |
|
Opskriften er vist 5242 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Bue Helleskov - 2012-12-19 21:17:14 Fulskaver er "Sejerøs nationalret" - Altså en, gammel original, Dansk nationalret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne