Rejebøffer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : nej Indsendt af : Tina Ley Indsendt : |
|
|
Hak rejerne groft med en kniv eller i en foodprocessor.
Bland de øvrige ingredienser sammen med rejerne, og lad massen hvile 5 min. Konsistensen skal være rimelig fast. Tilpas evt. med mere mel eller mælk/fløde. Form bøfferne og vend dem i rasp umiddelbart inden paneringen. Skal steges ved middelvarme indtil de er gyldne. Tips: Smager godt som rejeburgere med salat og citron/dilddressing, eller kan spises med ris, kartofler eller kolde som pålæg på rugbrød. |
|
Opskriften er vist 8080 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne