Rejebøffer

Rejebøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Tina Ley

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.rejer, evt. frosne på pose
1 æg
1 dl.hvedemel
1 dl.rasp
 Peber
1 dl.mælk eller fløde
 Krydderurter efter smag
 Ekstra rasp til panering
 Olie til stegning
 
Opskrift:
Hak rejerne groft med en kniv eller i en foodprocessor.
Bland de øvrige ingredienser sammen med rejerne, og lad massen hvile 5 min. Konsistensen skal være rimelig fast. Tilpas evt. med mere mel eller mælk/fløde.
Form bøfferne og vend dem i rasp umiddelbart inden paneringen. Skal steges ved middelvarme indtil de er gyldne.

Tips:

Smager godt som rejeburgere med salat og citron/dilddressing, eller kan spises med ris, kartofler eller kolde som pålæg på rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 8042 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu