Flutes med hotdogs
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Claus Indsendt : Red : |
|
|
Flutes flækkes og ristes. Hvidløg smørres på fladerne og osten drysses nedover. Pølserne ristes og lægges i. Ketchup kommes ovenpå og drysses med karry
Tips: Kan opgraders med bløde rødløg |
|
Opskriften er vist 4763 gange,
og udskrevet 64 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne