Lises ovnbagte pegasusfileter

Lises ovnbagte pegasusfileter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Lise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Pegasus fileter
 Rodfrugter – alt hvad man kan lide skåret i skiver
4 mellem Kartofler skåret i skiver
1 tsk.Salt
 peber
 tørret estragon
 tørret timian
 tørret basilikum
2 fedHvidløg skåret i skiver (kan undværes)
 Olivenolie til smøring af bradepande. + alufolie
2 dl.vand
 
Opskrift:
En bradepande eller et ildfastfad fores med alufolie så det også kan dække retten smøres med olie
Så lægges rodfrugterne og kartoflerne og hvidløg i og drysses med krydderierne.

Ovenpå læges fiskene, de skal lige pensles med lidt olie samt have en smule salt og peber.

Luk folien omkring retten stilles midt i en kold ovn på 200 grader alt efter ovntype i 35-40 min.





karakterer:
Opskriften er vist 3325 gange,
og udskrevet 96 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu