Lises ovnbagte pegasusfileter
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Lise Indsendt : Red : |
|
|
En bradepande eller et ildfastfad fores med alufolie så det også kan dække retten smøres med olie
Så lægges rodfrugterne og kartoflerne og hvidløg i og drysses med krydderierne. Ovenpå læges fiskene, de skal lige pensles med lidt olie samt have en smule salt og peber. Luk folien omkring retten stilles midt i en kold ovn på 200 grader alt efter ovntype i 35-40 min. |
|
Opskriften er vist 3324 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne