Stjernekaster - stegt fiskefilet med røget laks og rejer
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt af : Camilla Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Steg Fiskefileterne ca 5 min på hver side til de er brune og sprøde.
Rist 2 skiver brød og læg et salatblad på hver og 2 fiskefileter på hver. Put mayonnaise, skaldyrsdressing, asparges, tomat, agurk, laks og kaviar over så det ser flot ud. Server med en skive citron ved siden af. |
|
Opskriften er vist 215913 gange,
og udskrevet 2277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (76 stemmer) |
|
Kommentarer Jamica - 2022-12-29 13:45:20 Rigtig god og nem og lave Bulli - 2016-06-22 21:53:59 Ikke kogt, men dampet. :-) Troels Aaen - 2016-05-14 10:45:56 Fiskene skal være brand-varme, og brødet bliver bedst, når det er ristet, så smørret smelter lidt ned i det. milokok - 2014-07-03 15:15:19 nemt og hurtigt... og godt Birgitte - 2012-10-17 10:49:09 Mhmm...også med en god flaske hvidvin. Virkelig lækkert! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne