Håkonskager med marcipan
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blødt smør, flormelis vaniljesukker og marcipan piskes godt sammen.
Pisk æggene i et af gangen.
Til sidst vendes melet i til en ikke for blød dej som rulles til pølser ca. 5 cm. i diameter som lægges i køleskabet til næste dag.
Tænd ovnen ved 180 grader C. alm ovn. Pisk et æg sammen og pensel rullerne hele vejen rundt med ægget. Rul dem derefter i perlesukker så de er helt dækkede. Rullerne skæres i ½ cm. tykke skiver som lægges på bageplade og bages 10-12 minutter på næstøverste rille ved 180 grader C. alm. ovn |
|
Opskriften er vist 1612 gange,
og udskrevet 17 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne