Pasta a'la Ostesovs
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt af : mic1975 Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaerne til de er færdig, og
stil dem derefter til afkøling. Sæt ovnen på 175 g, 5 min. før du begynder på sovsen. Lav en opstart som du laver en brun-sovs med brug kun 4 spk. mel. Kom derefter al fløden i og skær osten ud i flere stykker, og kom dem i gryden lidt efter lidt til det hele er smeltet, og sovsen er blevet fast som flydende ost. skær pølserne over og rist dem lidt på en pande så de får en gyldenbrun-farve. Og kom halvdelen i bunden af et ildfastfad, og held pastaerne over i det ildfastefad, kom rasten af pølserne i og held derefter oste-sovsen over i det ildfastefad. Sæt det i ovnen i Ca 5-10 min. |
|
Opskriften er vist 6404 gange,
og udskrevet 99 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne