Fars pølseret
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : mic1975 Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartoflerne i en gryde ca, 1 time før du laver retten, stil dem i køleskabet når de er færdig, så de kan afkøle.
Hæld fløde og tomat pure i en gryde, på svag varme, til der kommer en rødlig farve, Skær alle kartoflerne over i 4 dele, og kom dem i gryden, Skær løget ud i små stykker og kom dem derefter i gryden. Skær pølserne og kom dem i gryden. Og lad den simre i ca 5 min. på svag varme. Tips: Server eventuelt noget flute til. |
|
Opskriften er vist 5590 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne