Fars pølseret

Fars pølseret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mic1975

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kg.Kartofler
5 dl.Fløde
2 løg
1 Pakkerøde pølser, bedst til pølseret.
1 Ds.Tomat pure
 
Opskrift:
Kog kartoflerne i en gryde ca, 1 time før du laver retten, stil dem i køleskabet når de er færdig, så de kan afkøle.

Hæld fløde og tomat pure i en gryde, på svag varme, til der kommer en rødlig farve, Skær alle kartoflerne over i 4 dele, og kom dem i gryden, Skær løget ud i små stykker og kom dem derefter i gryden.
Skær pølserne og kom dem i gryden.

Og lad den simre i ca 5 min. på svag varme.

Tips:

Server eventuelt noget flute til.





karakterer:
Opskriften er vist 5590 gange,
og udskrevet 88 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu