Stang med 4 forskellig slags fyld
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Anne Dorthe Indsendt : Red : |
|
|
Kom ca. 200 g. mel i en skål. Smuldr fedtstoffet i så det ligner revet ost. Tilsæt sukker og salt.
Rør gæren ud i mælk eller vand. Lav en fordybning i melet og kom gærvæden og det sammenpiskede æg heri. Slå og ælt dejen sammen. Tilsæt resten af melet, til dejen har en passende konsistens. Den skal være let og smidig. Stil dejen til hævning i 30 minutter. Rul dejen ud til en aflang plade ca. 20x40 cm. Fordel fyldet ned langs midten og saml dejen om fyldet. Lad stangen efterhæve i 15 minutter. Bagetid: ca. 15 min. ved 225 gr. Æble- marcipanfyld: 100 gr. marcipan 2 æbler evt. sukker Drys: tesukker Fordel groftreven marcipan og æblebåde ned langs midten af dejen. Drys evt. lidt sukker over æblerne. Skær ca. 2 cm. brede skråsnit i begge sider af dejen og flet dejstrimlerne ind over fyldet. Pensl med æg og drys med tesukker. Kanelfyld: 50 g. smør 60 g. sukker 2 tsk kanel Glasur: 100 g flormelis 2 spsk. rom eller vand Rør fyldet sammen og fordel det på dejen. Læg stangen på sammenføjningen. Glasér den, når den er kold, med glasur. Abrikosfyld: 2 dl. abrikosmarmelade eller mos Pynt: 1 æggehvide 3spsk. sukker 25 g. mandlerstave Fordel abrikosmarmeladen på dejen. Saml dejen om fyldet og læg stangen på sammenføjningen. Pisk æggehviden meget stiv. Pisk sukkeret i. fordel marengsen over dejen og drys med mandelstave. Bag stangen 18-20 min. ved 200 gr. Kokosfyld: 50 g. smør 3 spsk. sukker 35 g. kokosmel 1 tsk. mel Pynt: 75 g. overtrækschokolade kokosmel Rør smør, sukker, kokosmel og mel sammen og fordel det på dejen. saml dejen om fyldet og læg den på sammenføjningen. Pensl med æg. Glasér den bagte og afkølede stang med smeltet chokolade og drys med kokosmel. |
|
Opskriften er vist 2878 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne