Osso buko 02
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Anne Dorthe Indsendt : Red : |
|
|
Skær nnogle snit i senen omkring kødet og drys det med mel, salt og peber.
Brun kødet på panden og læg stykkerne side om side i et stort ovnfast fad eller bradepande. Svits de udskårne grønsager og fordel dem over kødet. Kog panden af med tomater og hvidvin/bouillon og kom det i fadet. Drys krydderier over retten. Dæk fadet med alu-folie og sæt retten i ovnen ved 170 gr. til kødet er mørt, ca. 2 timer. Tips: Kan serveres med ris eller kartofler. |
|
Opskriften er vist 12586 gange,
og udskrevet 480 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne