Rabarberkompot 02
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Skær enderne af rabarberne, og kog enderne i sukkerlagen. Blend og sigt sukker/rabarberlagen, og kog den ind til det halve.
Snit resten af rabarberne, og giv dem et opkog i lagen. Lad rabarberkompotten afkøle.
|
|
Opskriften er vist 21359 gange,
og udskrevet 375 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-07-15 17:02:00 Jeg underlader vandet og tilføjer kun det, som rabarberne er skyllet i. Og så tager jeg vanillestænger i stedet for pulver. Og så kan det holde sig længe, hvis man skyller glassene/obevaringsskåle i atamon. Pia - 2005-01-01 01:01:01 Bliver MEGET tynd, men smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne