Kanelsnegl (lækker)
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Kokokos Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i den lune mælk. Sukker tilsættes.
Mel og salt blandes og tilsættes gradvist sammen med smøren. Dejen æltes godt og stilles til hævning et lunt sted med et fugtig viskestykke over i 25 min. Dejen slås ned og rulles på en melet bordplade ca. 60x40cm. Fyldet blandes og smøres ud på 2/3 af dejen. Dejen rulles sammen til en pølse, således at der sluttes med den del af dejen, der er uden fyld Pølsen skæres i ca. 2 cm. Tykke skiver, der lægges på bagepladen, beklædt med bagepapir. Lad sneglene efterhæve lunt i 15 min. Bages midt i ovnen ved 200 grader C alm. Ovn i 15-20 min. |
|
Opskriften er vist 3122 gange,
og udskrevet 50 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne