Kanelsnegl (lækker)

Kanelsnegl (lækker), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 Stk

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Kokokos

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.mælk
50 g.gær
50 g.sukker
1 knsp.salt
100 g.smør
650 g.fuldkornsmel
 
 Remonce
100 g.brun farin
100 g.smør
4 tsk.kanel
 
Opskrift:
Gæren udrøres i den lune mælk. Sukker tilsættes.

Mel og salt blandes og tilsættes gradvist sammen med smøren. Dejen æltes godt og stilles til hævning et lunt sted med et fugtig viskestykke over i 25 min.


Dejen slås ned og rulles på en melet bordplade ca. 60x40cm.


Fyldet blandes og smøres ud på 2/3 af dejen. Dejen rulles sammen til en pølse, således at der sluttes med den del af dejen, der er uden fyld



Pølsen skæres i ca. 2 cm. Tykke skiver, der lægges på bagepladen, beklædt med bagepapir.


Lad sneglene efterhæve lunt i 15 min. Bages midt i ovnen ved 200 grader C alm. Ovn i 15-20 min.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle

karakterer:
Opskriften er vist 3122 gange,
og udskrevet 50 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu