Kinesisk nuddelsuppe (anti-forkølelse)
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Til dels Indsendt af : DahlLutz Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg og hvidløg fint. Halver chilierne (pil kornene ud, hvis ikke en alt for stærk suppe ønskes) og hak dem i passende størrelse.
Riv ingefær eller mål knust ingefær af fra glas. Skær kyllingefileterne i meget små bidder, cirka 2x2x0,5 cm. Opvarm olien, tilsæt hvidløg under opvarmning for at undgå de branker. Svits løgene til de er klare. Svits chilien i 20 sekunder, tilsæt ingefær og svits i 20 sekunder. Kom kyllingestykkerne i og steg dem i et minuts tid. Hæld soya ved. Hæld bouillonen over og kog op. Lad suppen koge i 10 minutter. Kom nudlerne i og kog som angivet på pakken. Sørg for at løsne nudlerne - evt. med en gaffel eller lignende. Sluk for suppen, anret med forårsløg eller koriander. Tips: Kan fryses - dog uden nudlerne For at undgå den bliver for stærk, brug kun 1 chili og ikke så meget ingefær. Kan smages til efter erfaring Suppen kan jævnes inden servering, for at den ikke er for tynd Knæk eventuelt nudlerne inden kogning, så er de nemmere at få op med en ske. |
|
Opskriften er vist 9179 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne