Rabarberbudding

Rabarberbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.rabarber
1 tsk.maizenamel
4 spsk.sukker
 
 Mandeldej:
3 æg
3 spsk.sukker
½ dl.mandler
 
 
Opskrift:
Rens og skyl rabarberne. Skær dem i ca. 3 cm lange stykker. Læg stykkerne i et smurt, ovnfast fad.

Bland maizenamel og sukker og drys blandingen over rabarberne. Dæk formen med aluminiumsfolie og bag dem i ovnen i 15 min ved 225 grader.

Del æggene og kom blommer og hvider i hver sin skål. Pisk blommerne hvide og luftig med sukkeret.

Skold og smut mandlerne og hak dem fint. Bland dem i ægge/sukkerblandingen. Pisk hviderne til hårdt skum og vend dem forsigtigt i blandingen.

Fordel blandingen over de forbagte rabarber. Sænk temperaturen til 175 grader C og bag i yderligere ca. 25 minutter.

Server Flødeskum til.





karakterer:
Opskriften er vist 13048 gange,
og udskrevet 256 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu