Rabarberbudding
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Rens og skyl rabarberne. Skær dem i ca. 3 cm lange stykker. Læg stykkerne i et smurt, ovnfast fad.
Bland maizenamel og sukker og drys blandingen over rabarberne. Dæk formen med aluminiumsfolie og bag dem i ovnen i 15 min ved 225 grader. Del æggene og kom blommer og hvider i hver sin skål. Pisk blommerne hvide og luftig med sukkeret. Skold og smut mandlerne og hak dem fint. Bland dem i ægge/sukkerblandingen. Pisk hviderne til hårdt skum og vend dem forsigtigt i blandingen. Fordel blandingen over de forbagte rabarber. Sænk temperaturen til 175 grader C og bag i yderligere ca. 25 minutter. Server Flødeskum til. |
|
Opskriften er vist 13133 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne