Lasagne (god)
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : ChristinaN Indsendt : Red : |
|
|
Kødsauce:
Svits baconterningerne gyldne. Tag dem op, og svits de hakkede løg i fedtstoffet. Skær bladselleri og gulerødder i små tern - tilsættes løgene. Svitses til de er gyldne. Tilsæt hvidløg og kød, og rør til kødet har delt sig. Tilsæt vin, og lad halvdelen af vinen koge væk. De øvrige ingredienser tilsættes, og det hele koges ca. 15 minutter under låg. Tilsæt baconterningerne. Bechamelsauce: Lav en opbagt sauce af mel, smør og mælk, og smag den til med salt og peber. Smør en ovnfast fad med olie. Hæld et tyndt lag kødsauce og bechamelsauce over bunden. Læg et lag med lasagneplader, derefter et lag kødsauce og bechamelsauce. Fortsæt til fadet er fyldt. Slut af med bechamelsauce og revet parmesanost. Lad retten trække mindst ½ time. Bages ved 175 gr. ca. 1 time. Hvis lasagnen skal fryses er det bedst at vente med at bage den, til man skal bruge den. |
|
Opskriften er vist 8465 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne