Bacondolmere med italiensk sovs og ris
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : ChristinaN Indsendt : Red : |
|
|
Rør en fast fars af hakket oksekød, rasp, most kartoffel, krydderier, æg og mælk.
Rul/svøb en god skefuld fars i en skive bacon, og gør sådan med resten af farsen. Rullerne kan evt. holdes sammen med bomuldsgarn. Bacondolmerne brunes i margarine, og steges færdige ved svag varme. Sauce: Skær baconen i små terninger og steg dem på en pande. Hak hvidløg og løg fint. Steges på panden sammen med baconterningerne, til de er gyldne. Tilsæt tomater, persille og basilikum. Smag til med salt og peber (og evt. en spsk. sukker og lidt fløde til at runde den af med, men det kan udelades). Serveres med ris til. |
|
Opskriften er vist 9336 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne