Bacondolmere med italiensk sovs og ris

Bacondolmere med italiensk sovs og ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ChristinaN

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hakket oksekød
1 spsk.rasp
1 stor kogt pillet kartoffel
0.5 tsk.salt
0.25 tsk.paprika
1 æg
2-3 spsk.mælk
300 g.bacon i tynde skiver
30 g.margarine
 
 Sovs:
125 g.bacon
1 løg
1 fedhvidløg
1 dåsehakkede tomater
1 spsk.tørret basilikum, eller frisk basilikum
1 spsk.hakket persille
 Salt
 peber
 (Evt. 1 spsk. sukker og lidt fløde)
 
 Ris
 
Opskrift:
Rør en fast fars af hakket oksekød, rasp, most kartoffel, krydderier, æg og mælk.

Rul/svøb en god skefuld fars i en skive bacon, og gør sådan med resten af farsen. Rullerne kan evt. holdes sammen med bomuldsgarn.
Bacondolmerne brunes i margarine, og steges færdige ved svag varme.

Sauce:
Skær baconen i små terninger og steg dem på en pande. Hak hvidløg og løg fint. Steges på panden sammen med baconterningerne, til de er gyldne.
Tilsæt tomater, persille og basilikum. Smag til med salt og peber (og evt. en spsk. sukker og lidt fløde til at runde den af med, men det kan udelades).

Serveres med ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 9335 gange,
og udskrevet 191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu