Chokoladeis med strejf af appelsin
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Kakaofuglen Indsendt : Red : |
|
|
Fløde, blommer og flormelis RØRES og varmes op i en gryde, til den har en cremet konsistens - MÅ IKKE KOGE.
Den lyse chokolade knækkes i mindre stykker, og røres i den varme masse. Når chokoladen er smeltet, sigtes kakaoen i og røres rundt indtil du har en mørkebrun masse. Til sidst kommer du revet appelsinskal i fra hele appelsinen. Massen sættes på køl til den er blevet koldere - ikke køleskabskold. Har du en ismaskine hælder du nu massen i maskinen. Har du bare en fryser, hælder du isen i en beholder og sætter den i fryseren - hvor du kigger til den en gang imellem, og røre lidt rundt i den - på den måde kan du undgå at den danner krystaller. Tips: Chokolade og kakao kan justeres efter smag og behag. Velbekommen. |
|
Opskriften er vist 5970 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne