Lasagne med hytteost og grøntsager
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : ja Indsendt af : Stina Indsendt : |
|
|
Snit løg og porre fint. Riv gulerod.
Svits løg i en gryde og tilsæt derefter oksekødet. Tilsæt herefter Porre og gulerod og rør rund. Nu blandes tomatpurre og flåettomat og oksebouillon i. Tilsæt salt peber og oregano. Lad det simre i 15 min. Læg nu skiftevis kødsovssovs og plader i et ildfast fad. Start med kødsovsen og fordel derefter hytteost ud i et tynd lag og derefter lasagneplader. Drys til sidst toppen med lidt rasp så der kommer en sprød overflade. Stilles i en forvarmet ovn ved 200 C. I ca. 35-40 min Tips: Man kan også drysse med revet ost i stedet for rasp. |
|
Opskriften er vist 7046 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne