Tunmousse 22
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : tror det ikke Indsendt af : Michaela Indsendt : Red : |
|
|
kog vand og lav 6 dl grøntsagsbouillon.
læg husblassen i en skål med koldt vand. Dræn tunen og blend de 2 tomater, løget, creme fraiche og tunen i en skål. de 6 dl bouillon skal være varme (men endelig ikke kogende). vrid husblassen og kom den op i bouillonen og vær sikker på at den er helt opløst, derefter blandes bouillon og tun, løg, tomater sammen og stillis på køl ca 4-5 timer og så er den klar Tips: fedtfattig og kan, som hovedregel, spises af både diabetikere og GB-patienter |
|
Opskriften er vist 5407 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne