Den bedste chokolademousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Tror ikke Indsendt af : Ewziie Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommerne hældes op i en skål og sukkeret røres i.
Samtidig skal chokoladen smeltes over vandbad. Det gør ikke noget at man smelter lidt af gangen. Når en portion af chokolade er smeltet, blandes det i æggeblomme-blandingen. Lad blandingen stå lidt. Pisk æggevider stive, og bland dem i. De skal piskes så man kan vende bunden i vejret på skålen uden indholdet flyder ud. Fløden piskes til flødeskum og blandes derefter i. Stil den færdigblandede mousse i køleskabet i en time eller natten over. Serveres bagefter. Tips: Den er fedtfattig pga. i den opskrift jeg så på var der dobbelt fløde i. |
|
Opskriften er vist 10128 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne