Den bedste chokolademousse

Den bedste chokolademousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 14 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Tror ikke

Indsendt af : Ewziie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
325 g.chokolade (mørk)
10 æggeblommer (Pasturiseret)
6 æggevider (Pasturiseret)
2.5 dl.piskefløde
6.5 spsk.sukker
 
Opskrift:
Æggeblommerne hældes op i en skål og sukkeret røres i.

Samtidig skal chokoladen smeltes over vandbad. Det gør ikke noget at man smelter lidt af gangen. Når en portion af chokolade er smeltet, blandes det i æggeblomme-blandingen.
Lad blandingen stå lidt.

Pisk æggevider stive, og bland dem i. De skal piskes så man kan vende bunden i vejret på skålen uden indholdet flyder ud.

Fløden piskes til flødeskum og blandes derefter i. Stil den færdigblandede mousse i køleskabet i en time eller natten over.

Serveres bagefter.

Tips:

Den er fedtfattig pga. i den opskrift jeg så på var der dobbelt fløde i.





karakterer:
Opskriften er vist 10129 gange,
og udskrevet 134 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu