Rødkålssalat efter princippet, man tager alt godt

Rødkålssalat efter princippet, man tager alt godt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Kål - Rødkål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Rikke Stougaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Rødkålssalat efter princippet: man tager alt godt, man kan lide!
 
0.25 rødkålshoved
0.5 bakkevindruer
7 appelsiner
2 granatæbler
2 ds.syltede clementiner
1 stor pose valnødder
1 posetørrede tranebær
 Man kan godt putte også lidt friske tranebær i, til at give lidt bid
 Hvis der absolut skal være noget, der er grønt i, 0.5 bundt blegselleri
1 dl.valnødde eller hasselnøddeolie
 Evt.honning
 
Opskrift:
Pres de to af appelsinerne. Bland saften sammen med den ene deciliter olie.
Rødkålshovedet skæres i 2 – 3 milimeter brede strimler, der skæres over så de er 1/3 så smal.
Vindruerne skæres i halve.
Skrællen skæres af de 5 appelsiner, og de skæres i mindre stykker, ca. 3 x 3 cm.
Skrællen pilles af granatæblerne, kernerne tages ud.
Valnødderne skæres i halve.
Blegsellerien skæres ud.

Hvis man vil variere retten lidt, kan man købe noget granatæblesirup hos en indvandrergrønthandler og bruge det i stedet for olie, det sparer fedtet. Vær klar over, at granatæblesirup er ret kraftig, men god i smagen. Jeg synes, at det er synd, at putte salt og peber i. Man kan søde med lidt honning.
Det hele blandes sammen. Det minder lidt om slik.





karakterer:
Opskriften er vist 13610 gange,
og udskrevet 248 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu