Chokolademousse 12
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Helena Skovrup Indsendt : Red : |
|
|
Knæk chokoladen i små stykker og læg dem i en skål. Giv chokoladen et vandbad til det er helt smeltet - undgå at røre i det, da det skaber klumper. Pisk æg og sukker til en hvid skummende masse, mens du venter på at chokoladen smelter.
Når chokoladen er smeltet, røres det sammen med æggemassen. Pisk fløden til skum, og vend den i chokolade- og æggemassen. Dæk moussen til og sæt den i køleskabet i mindst 4 timer. Gerne natten over. Server den gerne med frugt. Det kan være i form af frisk frugt, dåsefrugt eller frugtsorbet. Velbekomme. Tips: Jo mørkere chokoladen er, desto fastere bliver moussen. Den bliver dog ikke ligeså sød når den er mørk, så jeg foretrækker personligt omkring 60% |
|
Opskriften er vist 9913 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne