Chokolademousse 12

Chokolademousse 12, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Helena Skovrup

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.mørk chokolade
75 g.sukker
9 Æggeblommer, pasteuriseret
5 dl.fløde
 
Opskrift:
Knæk chokoladen i små stykker og læg dem i en skål. Giv chokoladen et vandbad til det er helt smeltet - undgå at røre i det, da det skaber klumper. Pisk æg og sukker til en hvid skummende masse, mens du venter på at chokoladen smelter.
Når chokoladen er smeltet, røres det sammen med æggemassen.
Pisk fløden til skum, og vend den i chokolade- og æggemassen.

Dæk moussen til og sæt den i køleskabet i mindst 4 timer. Gerne natten over.

Server den gerne med frugt. Det kan være i form af frisk frugt, dåsefrugt eller frugtsorbet.

Velbekomme.

Tips:

Jo mørkere chokoladen er, desto fastere bliver moussen. Den bliver dog ikke ligeså sød når den er mørk, så jeg foretrækker personligt omkring 60%





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokolademousse

karakterer:
Opskriften er vist 9934 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu