Rabarber med yoghurt

Rabarber med yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.spæde rabarber
 smør eller margarine til formen
1 dl.sukker
1 tsk.kanel
4 dl.yoghurt naturel
2-3 tsk.Vaniljesukker
 
Opskrift:
Skyl rabarberne og skær dem i mindre stykker. Spæde rabarber behøver ikke at blive skrællet.

Smør en ovnfast form og læg rabarberstykkerne i. Drys med sukker og kanel og dæk formen med folie. Kog rabarberne i ovnen ved 225º i 15-20 min eller til rabarberne er bløde. Lad dem køle.

Rør yoghurten sammen med vaniljesukkeret. Hæld den i portionsskåle og fordel rabarberne oven på.

Stil skålene et øjeblik i køleskabet inden serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 13082 gange,
og udskrevet 352 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu