Rabarber med yoghurt
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Skyl rabarberne og skær dem i mindre stykker. Spæde rabarber behøver ikke at blive skrællet.
Smør en ovnfast form og læg rabarberstykkerne i. Drys med sukker og kanel og dæk formen med folie. Kog rabarberne i ovnen ved 225º i 15-20 min eller til rabarberne er bløde. Lad dem køle. Rør yoghurten sammen med vaniljesukkeret. Hæld den i portionsskåle og fordel rabarberne oven på. Stil skålene et øjeblik i køleskabet inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 13081 gange,
og udskrevet 352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne