Honning ristede havregryn
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Sophie Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt honning og smør på panden.
Tilsæt havregrynene og rist til havregrynene er gyldne.
Når havregrynene er færdige hældes de i en skål til afkøling. Tips: Kan bruges som tilbehør til koldskål, som müsli, eller bare som en form for dessert. |
|
Opskriften er vist 8684 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne