Bagte rødløg luksus version
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødløg Fryseegnet : Nej Indsendt af : Nyskovvej Indsendt : Red : |
|
|
Rødløg pilles og halveres, derefter snittes der kun lige akkurat så meget af rodenden at løgenes lag stadig hænger sammen. De halve løg ligges i et ildfast fad på den flade side, hvor bunden er dækket af olivenolie. Knuste Enebær(ca10stk) og laurbærblade (ca6stk) fordeles mellem de halve løg. Det hele stænkes med sherry.
Rørsukker drysses over de halve løg. Hvis man ønsker en lidt mere "julet" smag drysses lidt kanel over løgene sammen med rørsukker. Det ildfaste fad dækkes med stanniol som trykkes helt ned til løgene og sættes i en forvarmet ovn i 20-25 min. ved 200 grader. Når tiden er gået fjernes stanniol og løgene vendes forsigtigt i den lage der nu er i det ildfaste fad, hvorefter de ligges tilbage på den flade side igen. Herefter bages de færdige i ca 15 min uden stanniol så lagen kandiserer, og serveres straks. Tips: Denne opskrift er rippet fra det engelske madprogram River Cottage. men de smager simpelthen så godt at jeg bliver nød til at dele den. Jeg mener det er bedst at anvende en pæn mellem- størrelse løg. Store løg giver længere bagetid og små bliver svære at styre når de skal vendes. Er perfekte til gode stege og bøffer. Enjoy |
|
Opskriften er vist 14112 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne