Lækker Wokret med Kartoffelspyd
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Fam. Boesgaard-Madsen Indsendt : Red : |
|
|
KARTOFFEL SPYDENE:
Kartoflerne koges derefter skal de pilles og køle af, ellers kan du som sagt bruge glas kartofler, Når kartoflerne er kølet af skal de pakkes ind i bacon du tager en halv til en hel skive bacon og ruller den rundt på midten af hver kartoffel. Championerne rengøres og skæres i skriver og hvidløgene pilles og skæres ligeledes i skiver. Så tager du et spyd og sætter en kartoffel på så en skive champion derefter en skive hvidløg også en skive champion igen sådan forsætter du så spyddet skal både starte og slutte med en kartoffel. Der kan ca være 5 kartofler på hver spyd og du skal regne med 3-4 spyd pr. Person. WOKRETTEN: Skær kyllingen i strimler og vask grøntsagerne skær dem derefter henholdsvis i strimler og skriver kog porrerne og skær dem i skriver med ca. 5cm mellemrum. Prop lidt margarine og olie i wokken og tænd for høj varme på bluset kom herefter kyllingen i og lynsteg den 2-3min og kom herefter alle grøntsagerne i så steger du det hele ca 10 eller indtil grøntsagerne har fået tilpas de må endelig ikke blive bløde det skal være tilberedte men stadigvæk være sprøde. Så er det hele klar til servering. Serveres evt med en god sød flaske hvidvin, rose vin eller min favorit en flaske asti. |
|
Opskriften er vist 5200 gange,
og udskrevet 123 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer isha - 2012-03-06 13:08:28 Skal kartoffelspydene i ovnen eller woken eller hvad? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne