Pasta med sellerisovs
Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri Indsendt af : MadPotte Indsendt : Red : |
|
|
Kom selleri i en gryde og dæk med vand. Kog sellerien ca. 10-15 minutter eller til de er møre nok til at kunne blendes.
Steg bacon/panchetta-tern i en sauterpande. Når det er færdigt, så lad det dryppe af på en tallerken dækket med lidt køkkenrulle. Steg nu porre og champignon for svag varme i baconfedtet i ca. 8 minutter, eller som man selv synes. Blend de færdigkogte selleri sammen med vandet i gryden, så man får en slags sellerisuppe. Hæld sellerisuppen over porrer og champignon, der steger på panden. Bring det i kog og skru ned for varmen igen. Kom bacontern i. Riv skallen af 1 citron i sovsen. Kom lidt madlavningsfløde i efter behov. Riv lidt parmesan i sovsen, så den bliver cremet. Smag til med salt og peber. Server med pasta. Tips: Kom eventuelt frisk timian i og gerne en klat smør. |
|
Opskriften er vist 6890 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-12-29 20:00:59 Super nem og god ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne