Pasta med sellerisovs

Pasta med sellerisovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : MadPotte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
80 g.bacon/panchetta i tern
0.33 knoldselleri
1 porre i skiver
3-4 mellemstore champignon i skiver
 skallen af 1 citron
 Lidtmadlavningsfløde
 parmesanost
 Pasta
 
Opskrift:
Kom selleri i en gryde og dæk med vand. Kog sellerien ca. 10-15 minutter eller til de er møre nok til at kunne blendes.

Steg bacon/panchetta-tern i en sauterpande. Når det er færdigt, så lad det dryppe af på en tallerken dækket med lidt køkkenrulle.

Steg nu porre og champignon for svag varme i baconfedtet i ca. 8 minutter, eller som man selv synes.

Blend de færdigkogte selleri sammen med vandet i gryden, så man får en slags sellerisuppe. Hæld sellerisuppen over porrer og champignon, der steger på panden. Bring det i kog og skru ned for varmen igen.
Kom bacontern i.

Riv skallen af 1 citron i sovsen. Kom lidt madlavningsfløde i efter behov.
Riv lidt parmesan i sovsen, så den bliver cremet.
Smag til med salt og peber.

Server med pasta.

Tips:

Kom eventuelt frisk timian i og gerne en klat smør.





karakterer:
Opskriften er vist 6924 gange,
og udskrevet 103 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-29 20:00:59
Super nem og god ret.