Plantebaseret Veganske frikadeller med bønner og svampe

Plantebaseret Veganske frikadeller med bønner og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 17 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : TrueGreens

Tilberedningstid : 25 minutter

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.tørrede kidneybønner eller 2 dåser
200 g.champignoner
50 g.valnødder (kan undlades)
1 løg
2 fedhvidløg
1.5 tsk.groft salt
0.5 tsk.spidskommen
0.5 tsk.koriander
0.25 tsk.røget paprika
0.25 tsk.peber
75 g.planteæg
75 g.havregryn
 Olie til stegning
 
Opskrift:
Hvis du bruger tørrede kidneybønner, så start med at lægge dem i blød i 8-10 timer og kog dem derefter i nyt vand i cirka 45 minutter, eller til de er så møre, at de kan moses med en gaffel. Hvis du bruger bønner fra dåse, skal de blot drænes og skylles. Blend bønnerne med en stavblender, indtil det er en cremet masse.

Hak champignoner, valnødder, løg og hvidløg fint. Tilsæt salt, spidskommen, koriander, peber, planteæg og havregryn. Bland det hele godt med bønnemosen. Blend eventuelt farsen lidt med stavblenderen.

Form farsen til frikadeller og steg dem på panden i olie. Steg dem ved middel varme på hver side, indtil de får en gylden stegeskorpe.

Servér eventuelt frikadellerne med salat og sovs eller oven på en rugbrødsmad med ristede løg og mayonnaise.





karakterer:
Opskriften er vist 808 gange,
og udskrevet 48 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu