Zebraculotte som kold carpaccio
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Henrik Indsendt : |
|
|
Vikl zebra culotten, som forinden har fået et lille drys salt og peber, ind i sliced bacon og placér i en bradepande eller ildfast fad.
Smæk ind i ovnen, som er forvarmet til 275 grader (ingen skrivefejl: 275 grader). Når baconen har fået "den rigtige" farve og er blevet crisp, skrues temperaturen ned på 120 grader, og zebraen steger videre i ca. 30 min, hvorefter den tages ud til afkøling - IKKE i folie blot tildækket af et viskestykke. Når zebraen er afkølet helt, skæres i bladtynde skiver. Tips: Kan med fordel anrettes på en frokosttallerken med pyntesalat og en hindbær/chilikompot eller stærk mango chutney. |
|
Opskriften er vist 3308 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne