Blinies af risengrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Hanne Knuth Indsendt : Red : |
|
|
Risengrødsresten røres med æg og mel, hvis grøden er lind. En fast grød behøver ikke noget mel.
Af 1600 gr. grød kan man lave 4 varianter. I den ene portion kan man putte løg og salt og peber i. I den anden kan man putte karry og salt og peber i. I den tredie kan man putte paprika, chilli og salt og peber i. I den fjerde kan man putte hvad man synes passer godt sammen med fisk. 1 æg passer til 4 - 500 gr risengrød og der bliver ca 12 blinies. Dejen sættes på en varm pande med olieblandet margarine glattes lidt ud og steges brune. Gæsterne kan selv lave deres blinies ved at de lune blinies sendes rundt og det gør man også med skyrdressingen, der er smagt til som man ønsker det, men salt og peber skal der til og evt. dild eller sennep eller, paprika - you name it. Rødløg i små tern, caviar, laks, rucola sendes også rundt, så gæsterne selv kan kreere deres blinies. Med hvidvin til er det en hyggelig forret og de forskellige ting kan man fint have puttet i skåle i forvejen. Tips: "Bliniserne" smager også godt sammen med ost. |
|
Opskriften er vist 9026 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne