Jordbær- og rabarberstrudel
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Oprindelsesland : Østrig Indsendt : Red : |
|
|
Drys lidt hvedemel ud på et bord og læg dejen på det.
Skyl rabarber og jordbær og tør dem. Nip jordbærrene, rens rabarberne, hvis det er nødvendigt og skær jordbærrene i skiver. Drys lidt af raspen på dejen, læg frugten på, lagvis sammen med sukker, kanel og resten af raspen. Rul dejen sammen til en stor rulle og buk enderne ind. Læg strudlen på en plade med sammenføjningen nedad. Pisk ægget sammen og pensl strudlen godt. Bages ved 200 grader C i ca 35 min til den har fået en fin farve. Lad strudlen køle lidt og sigt lidt flormelis over lige inden serveringen. Serveres lunken med Cremefraiche, flødeskum eller vaniljesovs. |
|
Opskriften er vist 12530 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne