Jordbær- og rabarberstrudel

Jordbær- og rabarberstrudel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Hvedemel til udrulning
1 færdiglavet strudeldej eller 1 færdiglavet, aflang mørdej
1 l.jordbær
300 g.nye rabarber
4-5 spsk.rasp
4-5 spsk.sukker
2 tsk.kanel
1 æg
2-3 spsk.flormelis
 
Opskrift:
Drys lidt hvedemel ud på et bord og læg dejen på det.

Skyl rabarber og jordbær og tør dem. Nip jordbærrene, rens rabarberne, hvis det er nødvendigt og skær jordbærrene i skiver.

Drys lidt af raspen på dejen, læg frugten på, lagvis sammen med sukker, kanel og resten af raspen. Rul dejen sammen til en stor rulle og buk enderne ind.

Læg strudlen på en plade med sammenføjningen nedad. Pisk ægget sammen og pensl strudlen godt.

Bages ved 200 grader C i ca 35 min til den har fået en fin farve.

Lad strudlen køle lidt og sigt lidt flormelis over lige inden serveringen. Serveres lunken med Cremefraiche, flødeskum eller vaniljesovs.





karakterer:
Opskriften er vist 12530 gange,
og udskrevet 239 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu