Citrongræs is
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt af : Husbestyren Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommerne med sukkeret til de er lyse og skummende.
Kog mælk og fløde op med de finthakkede citrongræsstilke. Sluk for gryden og lad blandingen stå og trække ca 30-45 min. Si stilkene fra og bring mælkemassen i kog igen. Hæld lidt efter lidt den kogende mælke-fløde i æggemassen mens der piskes. Kom det hele tilbage i gryden og legér massen under konstant omrøring til den når ca. 85 grader, den må ikke koge. Afkøl ismassen i køleskabet og frys den derefter i en ismaskine. Tips: For at undgå at mælk og fløde brænder på, lav det evt i et varmt vandbad. Efter legéring så pisk masssen kold, så slipper du for at den skal stå i lang tid og køle af og så holder den sig luftig. Tror godt man kan smide den direkte i fryseren og undære ismaskinen, hvis man pisker den kold. |
|
Opskriften er vist 4448 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne